Til toppen
VESO klare for digitale dager på HavExpo

VESO klare for digitale dager på HavExpo

Neste uke ruller den digitale vrien på HavExpo i gang. Vi gleder oss stort til å skulle delta, og til å møte våre kunder og partnere sier Kristian Natland, salgs- og markedssjef i VESO Fiskehelse.

HavExpo skulle etter planen ha gått av stabelen i Bergen i 2020, men som for så mange andre messer og aktiviteter satte corona en stopper for fysisk tilstedeværelse. 

Vi er veldig fornøyde med HavExpos vurdering om å gjennomføre på en digital plattform, og tror det blir spennende dager sier Natland. 

Med et svært variert program, med over 50 forelesninger, og mer enn 100 utstillere er det rigget for to spennende dager 23. og 24. mars. Messen er selvsagt gratis for publikum, og en kan enkelt veksle mellom foredrag og å besøke de digitale standene til utstillerne. Plattformen er utviklet for enkel bruk, og det tar ikke lang tid å sette seg inn i. 

Vi håper mange velger å ta turen innom. Vi har folk på plass fra alle deler av VESO; VESO Vikan, VESO Fiskehelse, VESO Hygiene og Brynsløkken med sine produkter innen notimpregnering. Det er mye nytt å finne i alle avdelingene og vi gleder oss til å kunne dele dette med våre partnere avslutter Natland. 

For å komme direkte til VESOs stand på HavExpo klikker du her.