Til toppen


VESO Aqualab søker Technical Field Manager / Study Director


Har du erfaring fra oppdrettsnæringen og ønsker å jobbe med utprøving av produkter for bedre fiskehelse? VESO Aqualab har en betydelig feltaktivitet og har ledig stilling som:

TECHNICAL FIELD MANAGER / STUDY DIRECTOR

Vi søker etter en strukturert og initiativrik medarbeider med erfaring fra feltarbeid med oppdrettslaks. Utdanning innenfor fiskehelse, veterinærmedisin, biologi eller tilsvarende områder er en fordel, men kan kompenseres med praktisk erfaring.

Vi gjennomfører forsøk for nasjonale og internasjonale kunder som ønsker å dokumentere effekt og bivirkninger av vaksiner, legemidler, funksjonelle fôr og andre fiskehelserelaterte produkter. Forsøkene blir gjennomført som karforsøk i vårt laboratorium eller som storskala forsøk på feltlokaliteter. Som Technical Field Manager vil du få ansvar for planlegging, koordinering, gjennomføring og rapportering av prosjekter i samarbeid med Operational Field Manager. Prosjektene krever nøyaktig arbeid og omfattende skriftlig dokumentasjon i henhold til kvalitetsstandardene GMP, GLP og GCP. Du må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Du vil også ha ansvar for å koordinere våre prosjekt med driftsansvarlig på feltlokalitetene samt rapportere vår feltaktivitet til Fiskeridirektoratet.

Stillingen kombinerer praktisk arbeid i lab og felt med skriftlig dokumentasjon og utstrakt dialog med kunder. Noe reiseaktivitet må påregnes i forbindelse med oppstart og avslutning av feltforsøk, samt prøveuttak. Evne til å arbeide selvstendig og utpreget serviceinnstilling er en forutsetning. Stillingen byr på et bredt spekter av faglige utfordringer som løses i samarbeid med erfarne kollegaer og kunnskapsrike kunder.

VESO Aqualab tilbyr et godt fagmiljø og fleksible arbeidsforhold. Arbeidssted er Vikan, 20 km fra Namsos, men i perioder med feltarbeid kan hjemmekontor være et alternativ. For flere opplysninger, kontakt forskningsdirektør Marie Løvoll, tlf.: 975 21 869. Søknad med CV sendes innen 22. august til marie.lovoll@veso.no. Kopi av attester og vitnemål fremlegges ved et eventuelt intervju.