Til toppen
Vinn deltagerbevis til Frisk Fisk 2022 med Fiskepodden!

Vinn deltagerbevis til Frisk Fisk 2022 med Fiskepodden!

Frisk Fisk + Fiskepodden = sant

Vi feirer 500 følgere på Facebook og Instagram!

I den anledning ønsker Fiskepodden å gi bort et deltagerbevis til Frisk Fisk 2022 (verdi 4.490;)!

Alt du trenger å gjøre er å besøke Fiskepodden på Facebook og legge igjen en hyggelig kommentar!

Konkurransen avsluttes 24.02. Vi trekker en heldig vinner blant våre følgere påfølgende dag. 

Frisk Fisk-konferansen er en nasjonal møteplass for fiskehelse, og har som intensjon å være oppdrettsnæringens, forskningsmiljøene og forvaltningen i Norges viktigste arena for faglig oppdatering, diskusjoner og nettverksbygging innen fiskehelse.

Konferansen er et samarbeid mellom Tekna Havbruk og fiskehelse, Akvaveterinærenes Forening, Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF), Universitetet i Bergen, Universitetet i Tromsø, Veterinærinstituttet, Forskningsrådet og Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening. Konferansen alternerer mellom Bergen og Tromsø.

Frisk Fisk- konferansen 2021 gir deg status fra landets fiskehelsetjenester, og har gjennom flere år vist seg å være en unik møteplass for alle som er opptatt av fiskehelse og fiskevelferd. Det blir parallelle sesjoner med de siste forskningsresultatene innen aktuelle fiskehelserelaterte temaer. Andre dag forsetter parallellsesjoner og etterfølges av plenumsforedrag om velferd. Velkommen til en konferanse spekket med det siste innen fiskehelse.