Til toppen
Geir Skeie – verdensmesterkokken som elsker sjømat

Geir Skeie – verdensmesterkokken som elsker sjømat

Det er ikke hver dag vi får snakke med en verdensmester i Fiskepodden (for å være ærlig er det første gang).

At det i tillegg er en verdensmester i kokkekunst gjør det ikke mindre stas for amatørkokkene i Fiskepodden!

Geir Skeie er både norgesmester, europamester og verdensmester i kokkekunst, så vi har virkelig slått på stortromma for å finne en person som har peiling på sjømat.

Vi skal få høre hvilke erfaringer han har gjort seg med sjømatrestaurantene sine, hva det norske (og singaporske) folk synes om fisk som fast food, hvorfor han har valgt å satse på råvarer fra havet og hva han mener vi bør gjøre for å få flere til å spise sjømat. Ikke minst har vi benyttet anledningen til å få noen gode tips for å lykkes med sjømat på kjøkkenet hjemme!

Finn frem forkle, kniv og stekepanne (eller stikk innom Pink Fish på veien hjem) – denne episoden blir du sulten av!

 

3. november 2020

Av Veterinær Kristian Natland