Til toppen
Om Dyrehelse

Om Dyrehelse

VESO er Norges fremste leverandør av veterinærmedisinske vaksiner, legemidler og handelsvarer. Veterinærene er en kundegruppe vi i VESO setter svært høyt. Deres rolle er svært viktig for å opprettholde god dyrevelferd i Norge, og vi skal sørge for at de alltid har medisinene de trenger til å gjøre en god jobb. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og med mer enn 30 års erfaring er VESO Apotek en trygg og anerkjent leverandør. Hos oss finner du et stort sortiment og konkurransedyktige priser. 

VESO Apotek er lokalisert på Delitoppen i Vestby. Hos oss møter du apotekteknikere med lang erfaring, dyktige farmasøyter og et team av fire dedikerte veterinærer, som bistår deg gjennom en enkel og rask handel. Vi er alltid behjelpelige med å ta inn preparater og spesialbestillinger etter dine ønsker. Vårt mål er at du som kunde får en førsteklasses service og en god opplevelse.

I 2019 lanserte vi i tillegg en netthandel for deg som dyreeier. Her finner du anerkjente veterinære handelsvarer, nå enkelt tilgjengelige for bestilling rett hjem i din postkasse. Målet med netthandelen er å være en motvekt til mindre seriøse aktører på nett. Hos oss vil du kun finne produkter våre veterinærer har godkjent. 

Camilla Jensen Velvin
Camilla Jensen Velvin
DVM, Salg & markedssjef Dyrehelse